Lent

In ons pand aan de Griftdijk-Zuid verzorgen wij zowel huiswerk- als studiebegeleiding. In Lent is de begeleiding in handen van een docent.

De studiebegeleiding richt zich vooral op leerlingen die naast hulp met plannen en organiseren ook verschillende leerstrategieën aangereikt willen krijgen. Hierbij kunt u denken aan mindmappen, strategieën om woordjes te leren, samenvatten, verbeelden, highlighten enzovoorts. Tijdens de studiebegeleiding is er ook aandacht voor de motivatie en voor inhoudelijke vakondersteuning.

De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met het plannen en organiseren van hun huiswerk. Deze leerlingen zijn gebaat bij overzicht. Wij controleren en overhoren het leer- en maakwerk. Na de structurering van het huiswerk krijgen de leerlingen tijd om het werk af te maken.

De basisbegeleiding is gericht op leerlingen die wel zelfstandig aan de slag kunnen, maar behoefte hebben aan een rustige en gestructureerde leeromgeving. Wij controleren de agenda en houden toezicht op het gemaakte huiswerk.

Voor meer informatie of om uw kind aan te melden kunt u bellen of mailen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een middag op proef mee te draaien.

studiebegeleiding lent huiswerkbegeleiding nijmegen nijmegen-noord beek planning organisatie